• TBF DUYURU NO : 98 / 2020 AT TERBİYESİ VE PARA AT TERBİYESİ YARIŞMA TALİMATI | 17.12.2020

Sayın Kulüp Başkanlıkları
Sayın Sporcular

Türkiye Binicilik Federasyonu, Uluslararası Binicilik Federasyonu (FEI) nun At Terbiyesi Yarışma Kurallarında yapmış olduğu değişiklikleri ve ek olarak Para At Terbiyesi Talimatını ve Yarışma Kurallarını yeniden düzenlenmiştir. Geçtiğimiz aylarda Yönetim Kurulu tarafından onaylanması ile resmiyet kazanmıştır.

2021 yılı yarışma sezonunda At Terbiyesi yarışması düzenleyecek kulüplerin yarışma programına Para At Terbiyesi yarışma testlerini de eklemeleri ve yarışmalar için yurt dışından davet ettikleri hakemlerden en az bir tanesinin FEI Paradresaj Hakemi olması zorunludur.

Para At Terbiyesi yarışma kural ve testleri TBF Web Sitesinde AT Terbiyesi Talimatı sekmesi altında yayınlanmıştır. Para At Terbiyesi yarışmalarına katılacak sporcuların Talimat Madde 49/1 de belirtildiği gibi Sınıflandırılması gerekmektedir. Rapor ve formları hazır olan sporcuların, 11 Ocak 2021 pazartesi günü itibariyle federasyonumuz ile yazılı iletişime geçerek Uzman Kişi tarafından Sınıflandırılmak için rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir. Pandemi koşullarının uygun olması halinde en kısa sürede randevu ile Sınıflandırma çalışması düzenlenecektir.

Saygılarımızla

TBF