• PONY EQUIFUN TÜRKİYE KUPASI SONA ERDİ! | 24.06.2019

22 Haziran 2019 tarihinde Bursa Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen Pony Equifun Türkiye Kupası yarışmaları sona erdi.
Equifun Başlangıç Seviyesi PES 2 – PES 3- PES 4  (11-14 yaş) kategorisinde Başkent Binicilik Kulübü sporcuları ilk üç dereceyi paylaştılar. Kupanın sahibi Lolita isimli ponisi ile Derya Ada İplikçioğlu,ikinci Bella isimli ponisi ile Eser Arda Sezer, üçüncü Lolita isimli ponisi ile Elif Soyubol oldu.

PES 2 – PES 3- PES 4 (7-10 yaş) kategorisinde Bursa Atlı Spor Kulübü’nden Alegra Arınık Tarzan isimli ponisi ile kupanın sahibi oldu. İkinci İstanbul Binicilik Kulübü’nden Beren Ece Karpuz Bitter I isimli ponisi ile, Bursa Atlı Spor Kulübü’nden Defne Ürkmez Tarzan isimli ponisi ile üçüncü, Bursa Atlı Spor Kulübü’nden Eslem Varol Dora isimli ponisi ile dördüncü, İstanbul Binicilik Kulübü’nden Ece Nur İspir Black isimli ponisi ile beşinci oldu.

PES 2 – PES 3- PES 4 (3-6 yaş) kategorisinde İstanbul Binicilik Kulübü ilk iki dereceyi paylaştılar. Bitter isimli poni ile Zeynep Arabacıoğlu birinci, Aydın Ömer Gündoğdu ikinci oldu.

Equifun Eğitim Seviyesi PES 5 -  PES 6 kategorisinde İstanbul Binicilik Kulübü’nden Bihter İnce Black isimli ponisi ile kupanın sahibi oldu. İstanbul Binicilik Kulübü’nden İpek Erkin Izabel isimli ponisi ile ikinci, Bursa Atlı Spor Kulübü’nden Irmak Önen Rosie isimli ponisi ile üçüncü, Bursa Atlı Spor Kulübü’nden Doğa Önen Lolita isimli ponisi ile dördüncü, İstanbul Binicilik Kulübü’nden Damla Erkin Izabel isimli ponisi ile beşinci oldu.

PII kategorisinde Bursa Atlı Spor Kulübü’nden Su Semerciler Deinhard Du Bois isimli ponisi ile kupanın sahibi oldu. Ege Atlı Spor Kulübü’nden Elvin Özkırlı Chestnut isimli ponisi ile ikinci, Bursa Atlı Spor Kulübü’nden Şana Semerciler Siyah İnci isimli ponisi ile üçüncü oldu.

Yeni Biniciler kategorisinde İstanbul Binicilik Kulübü sporcuları ilk beş dereceyi paylaştılar. Zeynep Ayşe Erdoğan Black isimli ponisi ile kupanın sahibi oldu. Duru Özcan Black isimli ponisi ile ikinci, Merve Özoğuz Black isimli ponisi ile üçüncü, Elif Özyurt  Angora Beyi isimli atı ile dördüncü,  Lara Alize Ergül Comengo Mosely isimli atıyla beşinci oldu.

Yarışmalara katılan sporcularımızı ve ponilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Bu yarışmanın organizasyonu için hazırlık yapan Bursa Atlıspor Kulübü’ne ve tüm personeline teşekkür ederiz.