• TBF DUYURU NO : 90/2017 PONY ANTRENÖR SEMİNERİ BİLGİLENDİRME | 12.10.2017

Sayın İl Temsilcileri
Sayın Kulüp Başkanlıkları
Sayın İlgililer
Fransız Binicilik Federasyonu Pony departmanı temsilcisi Sayın Pascale Audonnet; 6-7 Kasım 2017 tarihlerde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulunda Modül 1, 08-09 Kasım 2017 tarihlerinde Tulya Kurtulan Atlı Spor Kulübünde Modül 1 olmak üzere iki  kurs verecektir. 
Türkiye Binicilik Federasyonu ve  Fransız Binicilik Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ve Pony Antrenörü Kursları Seviye 1 Sertifikası, 3 ayrı Modül den oluşmaktadır. İki gün süren kurslar boyunca pony antrenörü adaylarına katılım sertifikası verilmektedir.  3 Modülü de tamamlayarak sınavdan geçenlere Seviye 1 Sertifikası verilecektir. Pony Antrenörü Seviye 1 Sertifikası olan antrenörlerimiz tüm Türkiye de 3 yaş itibarı ile ponilere binen çocuklara, TBF pony yönetmeliğinde tanımlanan P2 seviyesine kadar ders verebilecek, yarışmalara  katılabileceklerdir. Fransız Binicilik Federasyonu nundan uyarlanarak düzenlenen sisteme göre var olan P2 seviyesinin altına 5 ayrı pony seviyesi açılacak. Lisans alarak yarışmalara girebilecekleri carousel, equi-fun, mini-endurance, pony oyunları ve voltij gibi aktiviteler düzenlenecektir.
Kursa katılmak isteyenlerin Ulusal 1.Kademe antrenör belgesi veya Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksek Okulundan katılacak olan adayların 2016/17 yılı mezunu olmaları ve diplomalarını ibraz etmeleri zorunludur. Aksi takdirde kurslara gözlemci olarak katılınabilir ve yukarıda yazan belgeler tamamlandığında kursun katılım dışındaki yükümlülükleri yerine getirilerek sertifika alınabilir.
Kursa katılmak isteyen adaylarımızın kurs tarihinden 1hafta önce ekte ki formu doldurup aşağıda belirtilen hesap numarasına ödemelerini yapmaları gerekmektedir.
Kurs ücreti 300 TL
Gözlemci ücreti 100 tl dir. 
Banka Hesap Bilgilerimiz
TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU
T. Halk Bankası 
IBAN : TR56 0001 2001 4660 0010 1001 31


Saygılarımızla

TBF

ANTRENÖR SEMİNER FORMU