• TBF DUYURU NO: 06 / 2020 İSME ÖZEL YARIŞMALAR ÖDÜLLERİ | 10.01.2020

Sayın Kulüp Başkanlıkları,
Sayın Sporcu ve At Sahipleri,

Bildiğiniz üzere 2019 yılında yapılan İsme Özel yarışmalarının organizasyonu, talebi olan kulüplere karşılıklı olarak mutabık kalınarak imzalanan bir Protokol ile verilmiştir. Bu protokolde at bakımına katkı ödemelerinin yapılması yükümlülüğü şarta bağlı olmaksızın yarışmayı düzenleyen kulüplere verilmiştir. Söz konusu yarışmaların online olarak tahsil edilen angajman ücretleri yarışma bittikten sonraki hafta içinde istisnasız olarak tüm kulüplere ödenmiştir. Bazı kulüplerimiz ne yazık ki sporcularımızın hak kazandığı bu ödülleri geciktirerek ödemişler maalesef bazı federasyon destek ödemelerinin gecikmesini mazeret olarak göstermişlerdir.

Bu durumun önlenmesi ve sporcularımızın mağdur olmaması için bazı tedbirler alınmış olup 2020 yılında yapılacak yarışmalara talip olacak kulüplerden, yapılacak protokollere ilaveten bu konuda ayrıca bir taahhütname alınacaktır.

Bu gün itibariyle 2019 yılı yarışmalarla ilgili olarak federasyonumuzun protokollerde yazılı destek ödemelerinin tamamı ödenmiş olup bu konuda borcu kalmamıştır. Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla

TBF