• TBF DUYURU NO : 25/2020 ENGEL ATLAMA YARIŞMA ANGAJMAN EKLEME/ SİLME İŞLEMİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU | 11.03.2020

Sayın Kulüp Başkanlıkları
Sayın Sporcular

Engel Atlama yarışmalarında online angajman süreci kapandıktan sonra yarışma günleri içerisinde yapılan at ekleme ve silme işleminin boyutları giderek kontrol edilebilir limitleri aşmıştır. Bu durum yarışmaya katılan sporcularımızın atlarını hazırlama sürelerini ciddi ölçüde etkilemekte aynı zamanda hakem heyetinin yarışma akışını sağlıklı bir şekilde takip etmesini zorlaştırmaktadır.
Bu nedenle aşağıdaki tedbirlerin alınması zorunluluk arz etmiştir.

YARIŞMAYA BİNİCİ/AT EKLEME
Online angajman kapandıktan sonra yapılacak ekleme işlemlerinden angajman ücretinin yarısı kadar, 100TL den az olmamak üzere ilave bedel alınacaktır. Bu bedel federasyona ait olup tahsilat sorumluluğu organizasyonu yapan kulüpçe üstlenilecektir.
Yarışma sonuç listelerinin hakem heyetince Federasyona iletilmesini takiben sonradan kayıt yapanların ödedikleri toplam tutar hesap edilerek kulübe ödenecek online angajman tutarından kesilecektir.

YARIŞMADAN BİNİCİ/AT SİLME
Yarışma başladıktan sonra yapılacak giriş listesinden silme işlemlerinden zorunlu haller dışında (doktor ve veteriner hekim raporu) 100 TL ücret alınacaktır. Bu ücret Federasyonun banka hesabına ödenecektir. Ödeme yapılmadıkça sporcuların bir sonraki yarışmaya girmeleri mümkün olmayacaktır. Hakem heyeti kurala uygun olmayan sildirme işlemlerini yapan veya hakem heyetine haber vermeden yarışmaya katılmayan sporcuları federasyona gönderdiği yarışma sonuç listeleri üzerinde bildirecektir.

Bilgilerinizi önemle rica ederiz.

Saygılarımızla

TBF