• TBF DUYURU NO: 92 / 2020 ŞEHİRLERARASI YARIŞMALARA KATILIM BİLGİLENDİRME | 24.11.2020

Sayın Kulüp Başkanlıkları
Sayın İl Temsilcilikleri
Sayın İlgililer (Antrenör, Sporcu, Seyis vb)

28-29 Kasım 2020 tarihinde Kocaeli Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenecek Kocaeli Atlı Spor Kulübü Engel Atlama Yarışmaları ve Faaliyet takviminde yer alan tüm yarışmalara katılabilmek için;

Şehirlerarası seyahat edecek olan sporcu, antrenör, at sahibi, seyis, şoför vb. için Kafile Listesi düzenlenmesi gerekmektedir. Düzenlenecek belgede atların pasaport fotokopisi, sporcu lisans fotokopisi, öğrenci ise okul-sınıf-numara bilgisi, antrenörün vize onay belgesinin fotokopisi vb ekler sunulacaktır. Kulüp ve/veya İl Temsilciliğinin oluşturduğu kafile listeleri ve seyahat bilgilerinin tek bir liste olarak düzenlenip, ekteki belgelerle birlikte bağlı oldukları Gençlik ve Spor İl Spor Müdürlüklerinden onay alınması gerekmektedir.

•Federasyonumuz Faaliyet Programında yer yarışmalar için; Kulüpler antetli kağıtları ile kafile listelerini oluşturarak, ferdi sporcular ise şahsen İl Temsilciliğine dilekçe ile bildirim yapacak; İl Temsilciliği dilekçeleri tek bir liste haline getirerek İl Gençlik ve Spor Müdürlüklerinden onay alacaklardır.

•Federasyonumuz Faaliyet Programında yer alan kulüp organizasyonları için; Kulüpler kafile listelerini oluşturarak, İl temsilciliğinin uygun görüş parafı ile İl Spor Müdürlüklerinden onay alabilirler. Özel organizasyona Ferdi olarak katılacakların ise bağlı oldukları İl Temsilcisi ile iletişime geçmeleri, dilekçe ile başvurarak dilekçeye uygun görüş parafı yaptırarak İl Müdürlüğünden onay almaları gerekmektedir.

Onay işlemleri tamamlandıktan sonra yarışma özel faaliyet ise onay belgesinin bir kopyasının faaliyeti düzenleyen yetkili kulübe, Federasyon faaliyeti ise Federasyon temsilcisine teslim edilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla

TBF

KURUM OKUL İZİN YAZISI

KULÜP ÖRNEK KAFİLE YAZISI

FERDİ SPORCULAR İL TEMSİLCİLERİ BAŞVURU FORMU

KULÜP ÖRNEK İZİN YAZISI

Kafile İle Yolculuk İçin

18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İÇİN VELİ İZİ BELGESİ

18 YAŞINDAN BÜYÜKLER İÇİN VELİ İZİN BELGESİ

Kendi İmkanları İle Yolculuk İçin 

18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İÇİN VELİ İZİN BELGESİ

18 YAŞINDAN BÜYÜKLER İÇİN VELİ İZİN BELGESİ