• TBF DUYURU NO : 61 / 2022 ENGEL ATLAMA BALKAN ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIM BİLGİLENDİRME | 29.07.2022

7-11 Eylül tarihleri arasında Vlasia, Romanya’da  düzenlenecek Engel Atlama Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanan Yıldız, Genç, Genç Yetişkin, Kadın ve Usta Milli Takım sporcuları belli oldu. 

Türkiye Binicilik Federasyonu 2022 Yılı Balkan Milli Takım Seçme Duyurusu kapsamında ilan edilen kriterlere göre belirlenen sporcularımızın listesi takım, ferdi ve yedekler kendi içinde alfabetik olarak düzenlenmiş şekilde ekte belirtilmiştir.

Listede isimleri yer alan sporcuların (veya velilerinin) en geç 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü 12.00’ye kadar engelatlama@binicilik.org.tr  adresine katılımlarını teyit etmeleri gerekmektedir.  

Listede yer alan tüm sporcularımızın (yedekler dahil) Ağustos ayı içerisinde yapılması planlanan hazırlık kliniğine ve sonrasında Milli Takım ve ferdi sporcuların (yedek listedeki sporcular için bu katılım ihtiyaridir) 1-4 Eylül tarihinde Vlasia, Romanya’da yapılacak CSI* yarışmalara katılmaları zorunlu olup, her iki organizasyon sonrasında sporcuların ve atların fiziksel ve sportif performanslarına (sağlık durumları da dahil) ve 18 Mart tarihli 31 numaralı duyuruda belirlenen diğer kriterlere göre Engel Atlama Balkan Milli Takım listesinde (liste içerisinde olmak kaydıyla) değişiklik yapılması hakkı saklıdır. 

Milli Takım kadrosunda yer alan sporcu ve atların FEI at ve vize işlemlerinin en geç 5 Ağustos tarihinde yapılması gerekmektedir. Balkan Şampiyonasına katılacak olan Milli Takım ve Ferdi sporcuların şampiyona angajman ücretleri Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından karşılanacaktır. 

Şampiyona ve bir hafta önce düzenlenen Vlasia, Romanya CSI* yarışmasına katılacak atların gerekli sağlık sertifikalarının düzenlenmesi için at sahiplerinin 1 Ağustos Pazartesi günü İl Tarım Müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir. Listede bulunan atların (yedekler listesi dahil) sağlık sertifikalarının düzenlenmesiyle ilgili masrafların 500 TL tutarındaki kısmı Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından karşılanacaktır.  

2022 yılı Balkan Şampiyonası Milli Takımı içerisinde yer alma başarısını göstermiş tüm sporcularımızı ve atlarımızı, bu başarıda emeği geçen antrenörlerimizi, seyislerimizi, velilerimizi ve kulüplerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2022 ENGEL ATLAMA BALKAN ŞAMPİYONASI MİLLİ TAKIMLAR LİSTESİ